Chris en Jeanne in Nieuw Zeeland --> lauwkes.reismee.nl <--

Gearriveerd in Singapore

Hallo Allemaal,

Na een voortreffelijke vlucht zijn we dan in Singapore aangekomen. Na aankomst eerst naar het hotel, op de kamer meteen in slaap gevallen en heerlijk geslapen. Nu staan we fris en fruitig te internetten. Het is hier nu al avond, maar we gaan toch eerst ontbijten.

Vliegen met Singapore Airlines was zalig. We hadden zoveel beenruimte dat we onze benen languit onder de stoelen voor onskonden steken. 'n Genot bij ruim twaalf uur vliegen! Vriendelijke stewardessen en we werden regelmatig van allerlei lekkers voorzien. We zien dan ook helemaal niet meer op tegen de volgende vlucht van 10 uur.

Het is wel warm in Singapore, 33 graden, maar overal is airco, dus last hebben we er niet van.

Nu eerst lekker ontbijten (!!) en dan.... op naar Nieuw Zeeland.

Groetjes Chris en Jeanne

Dijmph

Hoi Chris en Jeanne,

Wat lekker dat de eerste lange vlucht voor jullie is meegevallen en dat je nu vertoeft in een heerlijk klimaat! We reizen weer verder met jullie mee!!

Liefs Dijmph

Ildikó

Hoi Chris en Jeanne,
Wat een vreemd idee om ' s avonds te gaan ontbijten, ben blij dat het eerste gedeelte van de vlucht zo is meegevallen. 33 graden, wat een weelde! Ik wens jullie een hele plezierige tweede gedeelte van jullie reis!

liefs Ildikó uit het nog steeds koude en witte Nederlnad

Leo

Hoi Jeanne en Chris.

Wel warm daar hé. Heb je nog tijd gehad om daar en beetje rond te kijken.
Wel goed dat je zo comfortabel kon vliegen, dat heb je niet overal.
Ze zijn vliegtuigen aan het ontwikkelen meet staanplaatsen.

Joke de Leeuw

Fijn voor jullie zo een goede vlucht, ja Wij hebben ook al eens met Singapore Arlines gevlogen was een feest.

Geniet maar lekker.
Ook van de warmte, hier is het winters.

Lindeloofjes

Hoi Lauwkes,

Succes bij het gamen op de volgende vlucht!!
Voor ons nog 1 nachtje slapen en dan zijn jullie op je vakantiebestemming. Goede reis.

Joke Stoop

Hoi Jeanne en Chris,
het moet niet gekker worden met jullie hé volgens mij had je bisnes clas gereserveerd of hoe dat dan ook mag heten. Fijn dat de start zo goed is geweest want een goed begin is het halve werk. Ik zie reikhalzend uit naar foto's en verhalen.

Joke Stoop

Ha, ha die das klopt niet hoor.

Hai Chris en Jeanne
Jullie hebben een van de betere vliegmaatschappijen getroffen, fijn dat de reis zo voorspoedig is verlopengeniet nu van Java en een goede reis naar australié geniet van wat er te zien is .ik kijk uit naar jullie foto's
Marian

Leo

Hoe is nou dat Kiwi gevoel ??
Ook al Maori's ontmoet?
Het is wel goed denk ik zo'n tussenstop op zo'n lange reis.
Ik kijk uit naar meer foto's en verslag. Geniet er van en geef links voorrang>